Beautiful Blogger -palkinto!


Sain sitten kuitenkin Beautiful Blogger -palkinnon, joka on tässä kierrellyt muun muassa meidän kirjabloggaajien keskuudessa sellaisen viikon. Allekirjoittaneelle sen myönsi fiini Almafiina (okei, ei oikein toimi...). Mutta asiaan.

Seitsemän tunnustustani:

I - Olen scifi-nörtti. Rakastan Doctor Whota (etenkin Tenantin versiota), Battlestar Galacticaa, Ripleyta, Dark Angelia, Salaisia kansioita, ja scifi-leffoja, etenkin dystopiakuvauksia.

II - Siskoni rakastavaa ilmausta käyttääkseni, olen sosiaalinen perse. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, etten pelaa sosiaalisin säännöin (eli harrasta small talkia, puhu paskaa, valehtele päin naamaa etc.), inhoan kaikkia pönöttämistilaisuuksia, ja sukujuhlissa istun mieluiten lasten pöydässä ja leikin heidän kanssaan. Loogisesti siis baarikokemukset voi laskea yhden käden sormilla: booring!

III - En mekkoile! Ylioppilasjuhlat olivat viimeinen pisara. Sen jälkeen päätin, että suostun laittamaan mekkoa/hametta päälle vain kolmesta syystä: Harry Potter -cosplay (Luihuinen, tietysti), Linnan juhliin (tosin tämä syy on myöhemmin vedetty listalta pois) ja siinä tapauksessa, että päädyn naimisiin (sikäli mikäli se seuraavasta vaalikaudesta eteenpäin on mahdollista.. toivottavasti).

IV - Olen opiskellut yhtä sun toista kieltä. Viehätys ei ole niinkään kielen käytössä kuin sen rakenteen tutkimista oppimisen kautta. Listalla on tähän mennessä äidinkieleni suomen lisäksi siis ruotsi, englanti, saksa, latina, heprea, italia, japani, viro, kymri, hollanti ja klingon (viimeiset kolme itseopiskeluna). Joistain en muista enää juurikaan mitään, mutta se ei estä jatkamasta listaa jollakin vielä oudommalla. Että näin. :)

V - Osastossamme oudot mielihalut: Tykkään napsia pakastimesta jäisiä ranskalaisia ja herneitä. Pidän myös jouluruoasta tuttua.. niin, mikähän sen nimi on? Sellaista vaaleanpunaista vaahtoa, joka on periaatteessa lisuke, mutta jota syön ihan itsekseen.

VI - Nyt kun tuli ruoasta puhe... rakastan puuroja. Mannapuuroa, kaurapuuroa, helmipuuroa, riisipuuroa (etenkin isoäitini tekemänä!), ruispuuroa, ja sitten sitä kouluissa tarjoiltavaa puuroa, jossa on paksuja ryynejä! Nimi on taas hukassa, mutta sitä kouluruokaa kaipaan eniten.

VII - Olen kävelevä ilmoitus-/muistitaulu. Pidän siis tatuoinneista, niin muilla kuin itsellänikin. Tällä haavaa minulla on niitä kaksi. Monia on kuitenkin jo suunniteltu mutta oikean taiteilijan etsiminen on vielä käynnissä. Tulevaisuuden tatskoihin kuulunee ainakin tribuutti tieteelle (työn alla), valmistumistatska (luultavasti Babelin kala ;D), Peppi Pitkätossu, Pikku Myy, Ni Putes Ni Soumises -yksikkömuotoinen versio, tribuutti Tori Amosille... Onhan näitä tässä. :)

Seitsemän jatkopalkintoa (aakkosjärjestyksessä):
* HDCanis
* Jaakko
* Lumikki
* Paholaisen asianajaja
* Päivi
* Reeta Karoliina
* Vapaaehtoisesti lapsettomat

4 kommenttia:

Reeta Karoliina kirjoitti...

Suuri kiitos palkinnosta! :-) Olen nyt vastannut haasteeseen omassa blogissani!

Hreathemus kirjoitti...

Suunta siis Vuodatukseen! :)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Olen vastaavanlaiseen jo joskus vastannut, joten voit käydä kurkkimassa vastaukseni siitä täältä sillä en taida keksiä nyt mitään uusia... :)

PS. scifi-nörtit rule!

Hreathemus kirjoitti...

Ok. 42!