Musiikkitiistai #2

#2: Inhokkikappale

Toisin kuin niin moni muu tähän haasteeseen osallistuja, en aio välittää muiden sensitiiviyksistä, vaan julistan seuraavaa:

MINÄ VIHAAN 'TYTÖT TYKKÄÄ' -KAPPALETTA KOKO SAATANAN SYDÄMENI POHJASTA!

Kieltäydyn kategorisesti upottamasta kyseistä paskaa tähän blgiin, mutta jos nyt aivan välttämättä joku haluaa tappaa aivosolujaan tällä niin kutsutulla musiikilla -tai on masokisti- -tai molempia-, voi sen tehdä täällä. Tai kuten eräs Youtube-kommentoija asian ilmaisi: "Tää on Suomen versio Rebecca Blackin Friday-biisistä". Väittäisin, että Tea on vielä pahempi heterokeskeisyydessään, mutta se olisi kuin tappelisi aiheesta "onko rutto tappavaa vai hyvin tappavaa": kalmo sitä on joka tapauksessa. Myös tämän kanssa.

5 kommenttia:

hdcanis kirjoitti...

Muuten olen sitä mieltä että Fridayn vihaaminen on täysin ylimitoitettua, siinä vaiheessa kun jostain 13-vuotiaan vanity press -julkaisusta tulee miljoonahitti niin meemisukupolvi saa ihan katsoa itseään peiliin, oma vika oli (ja oikeasti, paljon huonompiakin kappaleita on olemassa).

Tean vihaamisen puolelle voin sen sijaan asettua sataprosenttisesti :)

Jenni kirjoitti...

:D En edes muistanut, että tuo kappale on olemassa, mutta heti kun luin tekstisi, tiesin: joo, jos yksi kauhea kappale pitää valita, se on juuri toi Tytöt tykkää!

Sitä kuunnellessa (kuullessa) ei tiedä, kumpi on voitolla, myötähäpeä vai raivo. Ehkä vain silkka kauhistus, mitä kaikkea levytetäänkään. :)

Hreathemus/NDSL kirjoitti...

hdcanis: Myönnän, se on reilusti ylimitoitettua ja ainakin USAn ulkopuolella meemi. Friday on sinällään harmiton, vaikka itse Rebeccaa käykin sääliksi: likka ihan oikeasti laulaa haastatteluissa todistaakseen että osaa laulaa. Sen vanhemmat ovat niin julmia.

Jenni: Myötähäpeä, raivo, kauhistus.. onneksi ne eivät sulje toisiaan pois ja kaikki voivat voittaa! :/ Suomen mittakaavassa skeidan levytys on vielä hyvin marginaalista, mutta USAn puolella se on aivan järkyttävää, kuten vaikka Prussian Blue: kaksoset joiden neonatsiäiti pani heidät esittämään 11-vuotiaana kyseisen ideologian vahvasti värittämää musiikkia.

hdcanis kirjoitti...

En mä niistä vanhemmistakaan tiedä, jotenkin vaikutti että kyse oli aika pitkälle siitä että tyttö tahtoi olla poptähti ja tehdä kappaleen ja videon jota näyttää perheelle ja kavereille, vähänx siistii.
Kyllä minäkin kaverien kanssa siinä 12-vuotiaina äänitettiin C-kaseteille kaikenlaista rämpytystä...voisin silti olla ihan tyytyväinen jos niistä äänityksistä ei olisi tehty meemiä, varsinkin tuollaista...

Prussian Blue...en ole yhtyeen tuotantoa kuunnellut vaikka juutuubissa kai sitä on tarjolla, mutta oletko nähnyt tätä juttua mitä tytöille nykyään kuuluu:
http://www.thedaily.com/page/2011/07/17/071711-news-nazi-twins-1-6

Hreathemus/NDSL kirjoitti...

Informaation aikakauden huono puoli: teinien sekoiluista tulee kansanhuvia. Samasta voidaan syyttää myös noiden kaksosten äitiä: C-kaseteilla olisi jäänyt varsin pienen piirin kuunneltavaksi nuo Skinheadboi-loilotukset.

Mutta hyvä, ovat oppineet ajattelemaan itse. Varsin alentuvasti niiden äiti tosin on tätä kommentoinut: väittää, että kunhan kaksosista itse tulee äitejä, niin he tajuavat miksi hän (äiti) oli oikeassa ja tulevat takaisin tuon idologian piiriin. Toivottavasti eivät.