Hämmästykselläni ei ole rajaa...


Kerta se on ensimmäinenkin. Tämä teksti on ensimmäinen teksti, joka ei ole arvostelu eikä haasteen etusivu. Tämän odottamattoman käänteen innoitti Reeta Karoliina Kertomus jatkuu -blogista, joka myönsi (tekstin luettuaan varsin pöllämystyneelle) Hreathemukselle ylläolevan blogipalkinnon.

Kiitän ja kumarran, ja lisään blogiin kommentointimahdollisuuden. Sitä ei aiemmin ollut, koska tämä blogi oli ihan vain omaksi iloksi, tarkoituksena pitää tarkempaa kirjaa lukemisistani. En kuvitellut sen päätyvän kenenkään linkkilistalle tai sen saavan vakiolukijoita! Mutta koska näin on päässyt käymään, mennään sitten kunnolla. Eli kommentoinnin pitäisi nyt toimia. (EDIT: Vaan eipäs toimi, perkele. Pitää setviä asiaa Bloggerin kanssa.) (EDIT, osa 2: nyt on koodattu kommenttinappula, mutta se ei johda oikeaan paikkaan. Etsintä jatkuu.) (EDIT, grande finale: toimii, itse asiassa toimi heti ensimmäisellä kerralla; muille kommenttimahdollisuuden blogiinsa myöhemmin lisääville tiedoksi: se lisää kommenttimahdollisuuden vain tämän mahdollistamisen jälkeisiin teksteihin, ei kaikkiin koskaan kirjoitettuihin teksteihin!)

Takaisin blogipalkintoon. Lisään alle palkintoon liittyvän ohjeistuksen Marja-Leenan blogista:

Anna tämä tunnustus kaikille blogeille, joille haluat toivottaa joulumieltä sekä hyvää joulua!

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä haluamasi blogit (määrä vapaa) joille haluat tunnustuksen antaa ja linkitä heidän bloginsa.
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä

Sitten se hankala osuus. Kenelle minä tämän eteenpäin vien? Kandidaatteja kyllä riittää. Listataanpa viisi ensimmäistä mieleentulevaa:

Ina
Jenni
Mette
millikan
Rokkihomo