Andy Riley: Dawn of the Bunny Suicides

Luettu: 18.12.2010

Mikäli paikalla on joku, joka ei tiedä itsetuhoisista pupuista, tänne nyt ja heti sivistymään!

Dawn of the Bunny Suicides jatkaa edeltäjiensä erittäin kekseliäiden pupujen itsetuhoisen taipaleen seuraamista. Kirja on täynnä "ihan uusia kuolemia", jotka sisältävät muun muassa imurin, kurpitsoja, pomppulinnan (?!) ja dominoja (??!!).

Riley on onnistunut jälleen ottamaan pupujen itsemurhiin mukaan yhtä sun toista populaarikulttuurista klassikkoa (AT-AT!) että ajankohtaisia aiheita ("Olipa kerran itsetuhoinen pupu, joka lehden luettuaan meni seisoskelemaan Wall Streetin kulmalle..."). Tyypin pään sisällä olisi varmaan mielenkiintoista oleskella, sen verran mielikuvituksekkaita tapoja Rileyn pupuilla on poistua tästä maailmasta. Henkilökohtainen suosikkini on eräs Sveitsin ja Ranskan alla oleva tunneli; protonien törmäyttimessä oleva pupu on vain niin kovin hauskaa. Tai taistelu Darth Vaderia vastaan. Tai puoliksi Tardisin kyydissä... Juu, on minulla hieman kiero huumorintaju. Onneksi näkyy olevan muillakin. ;)

-----

Dawn of the Bunny Suicides muualla:
The Fringe Magazine (englanniksi)

2 kommenttia:

Artsi kirjoitti...

Tämä on just mun huumoria. Voin jo kuvitella jos näitä tulisi televisiosta ja vaimo istuisi sohvalla vieressä niin se kommentoisi mun hihittelyyn "sä olet sairas".
Musta huumori on sitä parasta huumoria..

Hreathemus kirjoitti...

Ja mitä mustempaa, sen parempaa!