Musiikkitiistai #18

#18 - Kappale jonka haluaisin kuulla radiosta useammin

Tähän kohtaan voisin liittää jotakuinkin mitä vain, sillä Rockilla on erittäin ärsyttävä tapa soittaa niitä samoja biiseja kerta toisensa jälkeen niin kauan että ne tulevat korvista pihalle. Ja sitten niitä samoja bändejä... Aivan kuin anglo-amerikkalaisen ja skandinavian lisäksi ei muuta maailmassa ole. Ja voisi muuten luulla, ettei 'Tallulahin' lisäksi Sonata Arcticalla muita (uudempia!) biisejä ole. RAIVO!

Haluaisin siis kuulla vaikka hollantilaista Epicaa/Ayreonia/After Foreveria, ranskalaista ETHSia, italialaista Mandragora Screamia/Lacuna Coilia/Gravewormia, slovenialaista Laibachia, israelilaista Orphaned Landia (ja muita HMI:sta löydettyjä bändejä), belgialaista Beautiful Sinia, japanilaista Concerto Moonia, itävaltalaista Darkwellia... Perkele, joka paikasta löytyy marginaalista mutta hyvää musiikkia tuon aseman genrevalikoimasta! Velcraakaan en ole ikinä kuullut!!!

Kaikkein eniten ärsyttää kuitenkin naisvokalistibändien kappalesoitot. Miksi saatanassa Skunk Anansielta soitetaan vain ihmissuhdekappale 'Weakia'? Miksei vaikka 'Selling Jesus', sopisi niin helvetin hyvin aina kun tulee Räsäs-klubista asiaa.

Ihminen saa olla Päivi Räsänen, kunhan ei toteuta sitä. - J. Tervo
PERKELE! NYT VITUTTAA.. ELI ETHS SOITTOON, KOSKA COB TULEE VASTAAN TULEVINA VIIKKOINA.

2 kommenttia:

Anki kirjoitti...

Jaamme näköjään varsin samankaltaisen musamaun! :) Darkwellin ohella olisi siistiä kuulla Atargatisia.^^ Ja Epica on kyllä ehdoton lempparibändini.

Hreathemus/NDSL kirjoitti...

Aika samanlaista, juu! Sulla on ehkä enemmän goottia, mulla tuollaista vitutushuutometallia. Hmm... mistä löytyisi Beauty&Beast -kaavalla tehty metallibändi, jossa roolit olisivat päinvastoin: nainen huutaa ja örisee, mies lauleskelee ihan nuotilleen hieman klassisesti. Mitähän Pavarotti puuhaa nykyään... ;)